Markkinavuosi 2024

Markkinavuosi 2024

Miltä näyttää sijoittajan vuosi 2024? Videolla United Bankersin strategi Allan Eriksén kertoo, miltä maailmantalous ja sijoitusmarkkina näyttävät tänä vuonna. Lue myös kattava markkinanäkymä vuodelle 2024 ja tutustu eri omaisuusluokkien ja markkinasektoreiden näkymiin.

 

 

 

Markkinanäkymä vuodelle 2024

Pandemian jälkeinen inflaatio-ongelma näyttäisi ratkeavan ilman, että talouskasvu olisi kärsinyt pysyvämmin rahapolitiikan kiristyksistä. Keväästä lähtien rahapolitiikan uskotaan nyt kevenevän voimakkaasti ja loppuvuodesta talouskasvun taas kiihtyvän. Lue katsaus »

Tutustu eri omaisuusluokkien ja markkinasektoreiden näkymiin:

Tutustu monipuoliseen rahastovalikoimaamme »

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
puh. 09 2538 0320 tai e-mail sijoita@unitedbankers.fi

 

Esitetty informaatio perustuu UB:n omiin arvioihin ja UB:n luotettavina pitämiin lähteisiin. Johtopäätösten perustana oleva informaatio voi muuttua nopeasti, ja UB voi muuttaa markkinanäkemystään ilman eri ilmoitusta. Mitään esityksen kautta saatavaa informaatiota ei pidä sellaisenaan käsittää kehotukseksi ryhtyä sijoitustoimenpiteisiin. Tehdessään sijoituspäätöksiä tulee lukijan perustaa ne omaan arvioonsa sijoituskohteesta ja siihen liittyvistä riskeistä sekä ottaa huomioon omat tavoitteensa ja taloudellinen tilanteensa.